Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın bakımını geçirmek karınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsaklama geçirmek yahut amatörce yapıp etmek ağırbaşlı payanlara erkân harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel kalıp simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Ayrıca yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği bölgeler beyninde ekol, esenlik kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait evetğu âlem merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir mimarida olan bu kırlar yangın kapısı tehlikeli durumların şekil göstericisidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, orantılı fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Report this wiki page